Betöltés...

Köszönjük, hogy ellátogatott hozzánk! Kérjük mondjon véleményt, tegyen bejegyzést vendékönyvünkbe! A megújuló Edelényi Kastélysziget mindig tartogat meglepetést és tartalmas kikapcsolódást ígér! Várjuk szeretettel újra és újra!

Adorján Krisztián (Sopron)

3 hónap 1 hét

Czikora Ágnes

Kivételesen szép perspektíva tárul elénk a kastélyt látva. Élmény az udvaron ücsörögni és a parkban bóklászni. Kihagyhatatlan. A kastélytúrán pedig sok-sok kreatív ötlettel segítenek maradandó tudást gyűjteni az épület történetével összefüggésben és építtetőinek sorsát vázolva. Segít a film, a jelzés értékű tárgyak, a gazdag tematikus gyűjtemények sora és az érzékletes tárlatvezetés. Csak ajánlani tudom!
4 hónap 2 hét

Tomolák aranka

Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de nagyon negatív élményként marad meg ez a kastélylátogatás. Feleslegesen vettek el 2 órát az életemből egy olyan kiállításra, ami félóra alatt bejárható. Értelmetlen és bárgyú volt a 3D-s film, amit végig kellett nézni. A termek tárlatvezetés nélkül is bejárhatóak lennének, hiszen minden információ ki van írva, a vezető semmi pluszt nem tett hozzá. Elhiszem, hogy szerették volna interaktívvá tenni a kiállítást, de nem kéne ezt erőltetni. Rádióközvetítés 1795-ből?! Elég sok kastélyban és várban jártam Magyarországon és külföldön, de soha nem éreztem azt, hogy ennyire le kéne egyszerűsíteni, pontosabban fogalmazva lebutítani a mondandót. Mélységesen felháborított az, amit itt tapasztaltam.
1 év 7 hónap

Biro Gyozo ( Victor )

Hat en mar votam tobszor ot az elso volt 1955ben az edes apam be volt zarva a kastejba. O volt a kocsmas fonoke mert focizot azert kapta. Mikor othon vagyok Egerbe mindig meg latogatam a kastejt. Es cask etszer volt szerencsem belurol meg latni ez volt ugy 2000be. Es koszononom szepen a Farkasneninek probalt meg keresni a cukrazda tulajdosnost aki segitete az edes apamat Vit nek kajat mindig Farkas neni dolgozot a Turista Irodaba Istvan Kiraly ut 52 ben.Nagyon jo szivu neni . Puszilom otet.
A kastej nagyon szepen nezki amit latok a szamito gepen.Remelem most rendesen meg van javitva mar probaltak egy parszor javitani.

Thanks for this site. Victor Biro ( Melbourne )
2 év 2 hét

Komódiné Sipos Ibolya

Tegnap látogattunk el barátokkal és munkatársakkal Rozsnyóról vissza felé jövet a kastélyba. Igazán szép a felújított kastély, a kastélyt bemutató tárlatvezető korhű öltözékben fogadott bennünket. Felemelő érzéssel jöttünk el este hat órakor! Gratulálok a felújításban résztvevőknek és őszintén kívánom, hogy nagyon-nagyon sok látogató, érdeklődő keresse fel Önöket az elkövetkezendő időben is!
2 év 3 hónap

Csizi sándor

Mai nap újabb élményekkel lettem gazdagabb a térképkiállítás és a népszuper tárlat nagyon tetszett.
2 év 6 hónap

Írjon Ön is a vendégkönyvünkbe!

Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.

Vendégkönyv használata: Kérjük a megfelelő mezőket töltse ki a panelben! Valós adatokat használjon! A látogatóhelyről alkotott véleménye a vendégkönyv oldalon jelenik meg, más bejegyzések fölött, elsőként.

Az Adatvédelmi tájékoztatónkat a kapcsolat menüpontban elérheti. Az űrlap beküldésénél a jelölő mező kiválasztásával egyetért az abban foglaltakkal.

Vendégkönyv | Edelényi Kastélysziget
Elnézést
Karbantartási üzemmódban működünk

A webhelyen nem várt hiba történt. Később érdemes újra megpróbálni.